Free counter and web stats

21.11.06

¿¿qui s'apunta??????

Quina millor manera de celebrar la meva tornada el dia 22/12 que aquesta....


Una parella pacifista convoca la humanitat a un «orgasme mundial per la pau» el 22 de desembre

Logotip de la pàgina web de la convocatòria mundial.
Una parella de pacifistes de Califòrnia (EUA) ha convocat la humanitat a "un orgasme mundial per la pau" el 22 de desembre, la data del pròxim solstici, amb l'esperança de crear una massa crítica de vibracions favorables a l'harmonia.


Segons Donna Sheehan i el seu company, Paul Reffel, la idea és "efectuar un canvi en el camp d'energia de la Terra mitjançant la inserció de la màxima càrrega possible d'energia humana". Per això, la parella ha col·locat un anunci a internet (www.globalorgasm.org).

"Aquest és un d'aquells projectes que només poden tenir impacte mundial gràcies a la xarxa", afegeixen. La idea és simple: el 22 de desembre els participants estan convidats a "concentrar els seus pensaments en la pau, durant l'orgasme i després".

Historial de convocatòries

Sheehan, de 76 anys, i Reffel, de 55, ja han impulsat nombroses demostracions a escala mundial i han organitzat manifestacions contra la guerra abans que els Estats Units envaïssin l'Iraq l'any 2003. El 2002, Sheehan va mobilitzar gairebé 50 dones que es van despullar i van formar amb els seus cossos la paraula peace (pau) en una propietat del comtat de Marin, a Califòrnia.

"L'orgasme proporciona un increïble sentiment de pau, tant durant com després", ha afirmat Sheehan en declaracions al diari San Francisco Chronicle. "La ment et queda com en blanc". "És similar a un estat de meditació. I s'ha demostrat que les meditacions col·lectives aconsegueixen canvis".

L'objectiu de la convocatòria és que aquesta injecció d'"energia positiva i altament concentrada" redueixi "els actuals nivells perillosos d'agressió i violència a tot el món".

Font: www.elperiodico.cat

7 comentarios:

Anónimo dijo...

ja ho havia vist... dèiem de fer una blog-orgia per aquest dia!!

;)

Anónimo dijo...

Jo i vull col·laborar, perque és per aconseguir la pau eee k sino res de res:P.

Trobo que és una iniciativa bastant bona i el motiu encar ues més, vinga montem una concentració massiva algun lloc i fem orgasmes per la pau, això si igualada tant d'homes com d dones.

Kines koses de posar eee krma...

PS: M'agrada perk uas fet en català

Anónimo dijo...

Me apunto.....aunque llevo ya mucho tiempo pensando en la paz......jajjajajajjajjaja

Alemanita dijo...

jejeje..eso yo ya lo había visto perrilla, que sé de dónde lo has sacao,jajajajaj!!
pues no me importaría nada participar en eso no...
voluntarios?

Anónimo dijo...

Me parece que no voy a poder participar.......lo he intentado pero......no pienso en la paz...mientras.......jajajjaajjajajajaja....se me va la cabeza!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Tuti locaaa!!! com sempre loquissima!! jajajaja
un besote dsd SABADELL de la Geno i la Gina!!!!

oculta dijo...

hostia!
como vos x aqui???
benvigudes!!
ara q ja sabeu com va, us podeu passar sovint i saludar....m'encanta!!
petonets a les duessssssssssss

ps: q guay!