Free counter and web stats

9.1.07

...!!!!ciutadans de berlin!!!!....!!!!ja sóc aquí!!!!....

Ja sóc de nou a Berlin, i la llogatera continua donant x cul.
Vaig arribar diumenge de matinada, després de tenir un dia desastrós, i vaig descobrir que no teniem internet, "casi me dá algo"... La perra de la llogatera ens ha dit q ja no tindrem més internet, xq li surt molt car; ens ha intentat timar dient que li ha arribat una factura de 300€, xo quan nosaltres vam entrar al pis, teniem tarifa plana d'internet. Si la loca no sap calcular, és problema sru.
Durant aquestes dos 7manes q he estat a casa, la bruixa ha estat rondant x casa, ja que la Themis ha descobert una nova planta a la seva habitació, en Mike tb i a mi me'n falta una (oh! quina pena...estava més seca que seca) i el plantot q tinc a una cantonada de l'habitació està a sobre la taula.
Per sort no s'ha emportat les bicis ni ha tocat res més (de moment no ho hem notat)...
Ahir al migdia va parlar amb la Themis i li va demanar que jo la truqués a la nit; si tant interès té x parlar amb mí, xq no em truca??
Quan la vaig trucar, tots tres haviem preparat l'estragègia a seguir amb ella. Vam descobrir que el telèfon té altaveu, així q vam fer una taula rodona i ens vam concentrar en dir-li les coses a la cara, assertivament, fisnament, amb professionalitat, fent servir habilitats socials (bufff...com m'enrecordo de les formacions en habilitats socials que donava a +Roja), xo sense que se'ns notés que la estavem odiant profundament.
Ha parlat amb ella amb l'altaveu posat, i ens ha dit q no ha rebut l'email on li comunicavem que marxavem tots. S'ha qdat sense paraules i ha estat el moment'atacar! Li hem dit q ens ha de posar internet ja! que la fianca ens l'ha de tornar tota junta (ens la vol retornar en dos pagaments!), que si vol entrar a casa truqui abans i ens digui l'hora concreta que vol venir, que no ens porti més plantes, xq les deixarem perèixer* x inanició i deshidratació...bé, li hem cantat les 40 i li hem dit q deixi de donar xl cul, xo això si: fisnament!
Hem d'acabar bé la relació amb ella, ja que té 400€ de dipòsit de cadascun, i ens els ha de retornar. En Mike tenia pressa x trobar una nova WG, i ja en té una, així que si la bruixa es posa farruca, marxarà al dia següent.
La Themis i jo busquem quelcom juntes, però tal i com està el pati, no sé si ho podrem trobar...


*perèixer...: perecer???? jajajajajaja

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaya tut, siento lo de tu casera pulgosa...pero dale venga y busca casa con la themis así me alojais como buenas anfitrionas...besos para las dos...y pal mike como no habla un beso silencioso...
paginasenblanco

Anónimo dijo...

RAW RULES

MuT

thefirst dijo...

NENAA!!

nose, buscat pis ja!! si es que la tia aquesta es una toca collons! i si pot ser, que es pugui fumar a casa, que passo de gelarme con laltre cop!! :p

Mua!
(raw rules!! i x-terrain tmb)

Anónimo dijo...

No sé cómo funcionan las leyes alemanas pero unos amigos mios tuvieron ese mismo problema con su casero.
Le pusieron una denuncia por allanamiento de morada (al fin al cabo, alquilas la vivienda y ES TUYA), cambiaron la cerradura y se quedaron en el piso hasta fin del contrato. Y el dueño no pudo hacer nada hasta que ellos se fueron porque la ley (en esto) està de parte de los inquilinos del pido.
Es que es muy fuerte que la persona que te lo alquila se pasee cuando le de la gana por alli.......OSEA!!!!!!!
No sé....acojona un poco a la señora.

Anónimo dijo...

Uff, pequeño tema con la casera...asegura lo que te debe y a buscar toca, mi consejo.

Com es el meu primer post en un blog, tampoc m'extendre.

Sort pel pais dels bratwurst Tuti.

Records,

rafa.

oculta dijo...

hostias!
juer!
bienvenido!
cuando quieras te pasas x aquiii
besitosssssssssssss

ahora cada vez a veas salchichas pensarás en mi! ohhhhh!! q tiernooooooooooooooooooooooooo

ps: ya voy buscando, yaaaaaaa

Anónimo dijo...

Dicen que quien la sigue la consigue... pues quede aquí constancia de que te escribo!
Te digo lo mismo que en persona, que disfrutes tu estancia en Berlín y sobre todo que encuentres un buen pisito en el que te pueda ir a visitar (si es que me puedo escapar)! jeje
Pues apa! besitos desde barna! y nos vemos a tu vuelta!

oculta dijo...

gracias carmencia x comentar!
Sé q soy pesada...xo a veces lo consigo!jijiijiji
muchos besitos!
ya sabes q cuando quieras tienes keli en berlin!
besikossssssssssss

Anónimo dijo...

bueno tuti, paciencia y a buscar piso, a ver si teneis suerte y os podeis alojar los mismos que estabais.
Y encuentra piso para quwe te pueda ir a visitar.
Un bsito y nos vemos en los bares